به گزارش سافت گذر، جدا از اینکه بحث موجودات فضایی و حیات آنها یکی از بحث های حوزه هوا و فضا است، ولی اخیراً بحث اثبات آنها با ماهواره ها، سروصدای زیادی برپا کرده است.
تئوری اثبات وجود موجودات فضایی با ماهواره ها
در 21 فوریه، آقای سوکاس ناوارو، متخصص فیزیک نجومی مؤسسه علوم فضایی اسپانیا، مقاله ای چاپ نمود و در آن ذکر کرد که ماهواره های ارسال شده از زمین، سایه دایره ای شکلی را جلوی خورشید به وجود آورده اند.
به گزارش سافت گذر، این تئوری باعث شد تا فرضیه ای به وجود بیاید که شهرنشینان فضا نیز ممکن است ماهواره های خود را به مدار کره زمین ارسال کرده باشند.
اگر این فرضیه درست باشد، موجودات فضایی می توانند با ماهواره های خود، سایه های غیرشفافی را جلوی کره زمین بیندازند که انسانها به وسیله آن قادر خواهند بود سیاره های آنان را ببینند و به همین ترتیب موجودات فضایی نیز سایه مشابهی را در اطراف زمین خواهند دید.
این فرآیند به این صورت است که هنگام عبور سیاره از جلوی یک ستاره، نوری در روشنایی آن می تابد بنابراین تئوری مطرح شده در این فرآیند وجود دارد.
تئوری چگونه به نتیجه می رسد؟
بر اساس گفته سوکاس ناوارو، انسانها باید 10 میلیارد تا 1 تریلیون ماهواره را باید قبل از دیدن بیگانگان، به مدار بفرستند. تا سال 2017، حدود 4000 ماهواره در مدار کره زمین می چرخیدند.
به گزارش سافت گذر، بهترین زمانی که می توان برای به نتیجه رسیدن این تئوری متصور شد، سال 2200 است.
علاوه بر زمان، مسئله دیگری نیز وجود دارد و آن هم این است که ماه یا قمرهای دیگر سیاره ها می توانند با ماهواره ها اشتباه گرفته شوند زیرا تشخیص آنها بسیار دشوار است.
ماهواره ها چه مسئله ای را برای ما روشن می کنند؟
علاوه بر اثبات وجود موجودات فضایی، ماهواره ها به ما نشان خواهند داد که فضانشینان از نظر تکنولوژی چقدر پیشرفته اند.
منبع: techtimes.com